16. okt. 2011

Shopping :)

Var i Oslo i uken som var. Særdeles kjip tur, da formen min var heller laber hele tiden. Kjipt med hardnakkede forkjølelser. Men litt shopping ble det, selv om det muligens var noe amputert i forhold til hva jeg hadde fått til om jeg ikke var syk ;)

Garn ble det selvfølgelig, da Pickles hadde torsdags åpent på lagret sitt. Herlig. Fikk klemme og kose med garnet, noe man ikke får gjort via nettbutikken ;) Det ble med en hel del albulita 3 tråds og noe baby merino. Deilige deilige garnet i herlige farger. På veien dit passerte jeg denne gata

Er man Tromsø patriot så er man Tromsø patriot ;) 

En annen ting jeg fant helt tilfeldig var denne: 
En boks for rundpinnene mine :) 
Den er fra Namaste og jeg har siklet på den på nett. Jeg fant den på Strikkedilla (mener jeg det er) på Oslo City. Selvfølgelig ble det den rosa.  Så nå er rundpinnene mine staselig sortert og plassert i denne herlige boksen. Den passet også veldig godt inn i skapet der alt garn og strikketing blir oppbevart :)

Eller skjer det ikke stort da formen er heller laber :( Håper på snarlig bedring.

Ellers må dere kikke innom Gi borten min i forrige innlegg!!!!!! 

2 kommentarer:

  1. Sånn rundpinnemappe har jeg og, og den er helt super! Endelig har jeg kontroll på rundpinnene. (neida, jeg selger ikke sånne, jeg er bare ssuperfornøyd)

    Kjedelig å være syk på tur, håper formen kommerseg!

    SvarSlett
  2. Den rundpinnemappa er genial! :) Jeg har to slike i forskjellige farger og har endelig orden på hvor de aller fleste pinnene mine befinner seg. :)
    Trasig å være syk på tur, slike ting kommer alltid til de verste tider. Håper du er frisk nå.. :)

    SvarSlett