7. des. 2011

Julestrømpe

Fy som tiden flyr! Henger jo ikke med på bloggingen whatsoever! Men det er klart, sykdom, feriering og desember måned tar sitt! Og jeg har da gjort litt som jeg kan blogge ;) Ikke alt er ferdig, men dette har jeg fått ferdig: 

Julestrømpe! 

Jeg har jo som sagt funnet frem symaskinen tidligere, og nå har jeg endelig fått ferdig noe også! :) Denne Julestrømpen ble ganske fin om jeg må få si det selv, men baksiden er absolutt ikke perfekt! (note to myself: huske å få applikasjonene på frem og baksiden rett sammen, så det ikke blir rart). 

Det var kjempegøy å sy igjen og jeg valgte brune farger både utenpå og inni :) Litt gull og rødt gir julestemning. Synes denne passet min stil helt perfekt, så denne skal jeg fylle opp til meg selv lille juleaften, slik at jeg kan ta den med på jobb og kose meg julaften. 

Hjerteaplikasjonen ble ganske bra, er jo ganske lenge siden jeg har både quiltet og brukt applikasjons stingene på maskinen, så alt i alt, ble jeg veldig fornøyd. Jeg må bare lære meg å ikke sy så fort når det skal svinges med vanlig rettsøm ;) 

Mønster av AnnAKa. 

Ha en herlig førjulstid :) 

2 kommentarer:

 1. For en flott julestrømpe! :-) Kjenner virkelig at jeg skulle ønske jeg kunne sy i disse førjulstider. Hehe :-))
  Det er ikke bare bare å få blogget i denne tiden, sååå mye som skjer på hver eneste kant. Koselig når det kommer innlegg, iallefall. :-))
  Ååå, jeg har bare en pakkekalender, men på uformelt har vi slik hver-søndag-i-adventspakker også så det er derfor det ser ut som jeg åpner i fleng. Hehe :-)

  Nå så jeg den stripete ribbegenseren igjen og er sååå frista til å starte på en slik. Har bare så mye annet jeg så gjerne skulle startet på også så kanskje jeg må finne fram garn og starte på nyåret. :-))

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 2. Så fin julestrømpe du har laga! Ønskjer deg ei fin adventstid.

  SvarSlett